24 January 2007

"Sosial rengjoering"

Livet slutter aldri aa sjokkere. I gaar kveld satt jeg sammen med en gjeng kamerater fra rundt omkring i Colombia, som alle er veldig aktive medlemmer av kommunistungdommen og for tida gaar paa "den nasjonale kaderskolen" i Bogota. Et av temaene som ble diskutert var, som saa mange ganger foer, regjeringa til President Uribe. Og den mannen slutter virkelig aldri aa sjokkere....

En av de tingene Uribe skryter av aa ha faatt til som president er at Colombia har blitt tryggere og at det er faerre uteliggere og hjemloese i de store byene. Dette hoeres jo vel og bra ut. Aassen har han faatt til det?, tenker du kanskje.

Joda, fascisten Uribe vet hvordan man skal skape raske resultater. Sett av en kveld i ny og ne til aa drive "Sosial Rengjoring" i storbyene, saa blir alt saa meget bedre. Rengjoeringa bestaar i foelgende:

Send ut politistyrkene, evt noen av de paramilitaere gruppene mannen kontrollerer for aa slippe kritikk, og fjern uteliggerne fra gatene gjennom aa skyte dem! Om du faar drept noen hundre uteliggere saa blir plutselig statistikken saa mye bedre. Og det er jo uansett ingen som bryr seg om uteliggerne.

Fy faen, snakk om regjering som har mye aa skryte av.

1 comment:

Anonymous said...

veldig interessant, takk